יום שלישי, 22 במרץ 2011

המלצה לסדנת בשרים ויין - מסעדת מושבוצ ברמות

 התארחנו במושב רמות וחיפשנו מפגש חווייתי עם אנשים מהסביבה וכך הגענו לארז -שף מסעדת "מושבוצ" במושב רמות -  שאירח אותנו בסדנת "יין ובשרים" - סדנא שהחלה ב 12:00 בצהריים והסתיימה ב 16:30 - כשכל המפגש ארז מסביר באהבה ומקצועיות על היינות, הבשרים, - וזאת כשכל הזמן הוא משקה אותנו בסוגי יין שונים, מגיש בשרים , תוספות סלטים ולבסוף קינוחים מעולים.
הסדנא לא זולה אולם מיוחדת ומומלצת מאוד.
מי שלא מעוניין בסדנא מומלץ להגיע לאכול במסעדה - בשל המיקום המיוחד - מסעדה הצופה לכנרת, האוכל הטוב והשירות המעולה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה